Jurnalul Sportiv, 28 Iunie
Sport 28 iunie 2022, 23:00 | 815

Radu Albot a fost eliminat încă din primul tur la Wimbledon. Cel mai bun tenismen moldovean din toate timpurile a fost învins în 3 seturi de David Goffin. Belgianul s-a impus cu 6-2, 6-2, 7-6. Radu Albot s-a ales cu un cec de 58,832 pentru simpla participare pe tabloul principal al celui de-al 3-a turneu de Mare Șlem al anului.

Divock Origi urmează să fie noul jucător al celor de la AC Milan, a anunțat celebrul jurnalist italian specializat în trasferuri, Fabrizio Romano. Anunțul oficial este doar o chestiune de ore, pentru că momentan jucătorul belgian este în Milano și efectuează vizita medicală. Dacă totul este în regulă, așa cum toate lumea se așteaptă, atunci cei de la AC Milan urmează să-l prezinte pe Divock Origi ca fiind noul lor jucător. Înțelegerea urmează să fie valabilă pentru următorii 3 ani.

Fostul internaţional italian Damiano Tommasi, campion în Serie A cu AS Roma, a devenit duminică noul primar al oraşului Verona. Damiano Tommasi, candidat susținut de o coaliţie de centru-stânga, a câştigat alegerile în faţa primarului de dreapta Federico Sboarina, el obţinând 53,40% din totalul voturilor. Damiano Tommasi a reușit o victorie surprinzătoare la Verona, având în vedere că nu este membrul niciunui partid. Nu va fi prima funcție administrativă deținută de către Damiano Tommasi, care a fost președintele Asociației Fotbaliștilor Profesioniști din Italia, între 2011 și 20

Real Madrid continuă procesul de modernizare a stadionului ”Santiago Bernabeu”, unde lucrările sunt în toi în această perioadă. Încă de la finalul ultimului sezon, stadionul a devenit un șantier și au fost demolate vestiarele, pentru a fi reconstruite altele noi, cu facilități suplimentare. În același timp, sunt în derulare lucrări și în interiorul arenei, dar și la stadion. Potrivit Marca, ”perla coroanei” noii arene vor fi vestiarele, care vor avea dotări ultra-moderne. De asemenea, o altă schimbare importantă la noul ”Santiago Bernabeu” va fi acoperișul retractabil, care ar urma să fie gata la sfârșitul acestei veri.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie