Meteo, 9 Noiembrie
Meteo 9 noiembrie 2022, 21:21 | 682

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre 10 si 15 grade, noaptea se vor inregistra minime de 1-2 grade. Se prevede cer noros in toate localitatile si nu sunt prognozate precipitatii. 13 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi 5 grade, vantul va sufla din sud-vest cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre 10 si 12 grade, iar minimile intre 1 si 3 grade. La Cahul si Comrat se vor inregistra cate 15 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 6 grade Celsius.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 18 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova si va fi in mare parte insorit. La Iasi, Timisoara si Constanta vor fi 16 grade si se prevede cer variabil. 13 grade se vor atesta la Cluj, la Brasov 15.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 21 de grade se vor inregistra la Lisabona, 18 la Madrid. Innorat va fi la Londra, La Paris se prevede cer variabil cu 16 grade. Insorit va fi joi la Amsterdam. Maxime de 22 de grade se vor inregistra la Roma, sunt prognozate averse. 13 grade se vor atesta la Berlin. Innorat va fi la Viena. 11 grade vor fi la Varsovia, sunt asteptate precipitatii. Insorit va fi la Ankara si Atena. 13 grade se vor inregistra la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie