Meteo, 16 Martie
Meteo 16 martie 2023, 20:27 | 434

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 6 si plus 11 grade Celsius, se prevede cer noros in toate localitatile, nu sunt prognozate precipitatii. Pe timp de noapte meteorologii anunta minime de pana la minus doua grade. Plus 9 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 2 grade, iar vantul nord-vestic va sufla cu pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 6 si plus 7. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 11 grade, vor fi plus 2, plus 3 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 13 grade se vor inregistra la Bucuresti, se prevede cer variabil. Insorit va fi la Iasi si Cluj, cu plus 11 si resepctiv plus 9 grade Cesius. Innorat va fi la Constanta, partial innorat la Brasov si Craiova.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Va ploua la Londra, cu plus 14 grade. Averse sunt prognozate in orasele Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 18 si respectiv plus 15 grade. Insorit va fi la Roma, plus 17 grade anunta meteorologii. Innorat va fi la Berlin si Viena, cu plus 13. Plus 9 vor fi la Varsovia. Averse anunta meteorologii pentru Atena. Plus 7 grade se vor inregistra la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie