Jurnalul orei 17, 6 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 6 octombrie 2021, 18:33 | 1449

Prezentat de Eugenia Apostu

Lucrătorii medicali ar putea primi a treia doză de vaccin împotriva Covid-19, a anunțat astăzi secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Svetlana Nicolaescu. Potrivit funcționarului, rapelul trei are efect atunci, când populația a atins o rată de vaccinare înaltă, lucru care s-a întâmplat doar în rândul medicilor. ”Copiii nu vor fi vaccinați împotriva Covid-19”, a precizat Svetlana Nicolaescu.

Managerii celor mai multe restaurante din Chișinău sunt acum în mare încurcătură. Să ceară, sau nu, de la clienți un certificat de sănătate. Autoritățile îi obligă pe patroni să deservească doar persoanele, care prezintă certificatul covid. Unii proprietari o spun pe șleau - dacă legea ar fi respectată întocmai, ar pierde practic toți clienții. Pornind de la această afirmație, echipa Jurnal TV a mers cu camera ascunsă în mai multe cafenele din oraș.

Cei doi pretendenți la funcția de procuror general interimar sunt audiați în aceste clipe de membrii Consiliului Superior al Procurorilor. Este vorba de adjunctul procurorului-șef al Procuraturii municipiului Chișinău, Dumitru Robu, și procurorul anticorupție, Victoria Furtună.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie