Jurnalul orei 17, 10 Mai
Jurnalul orei 17:00 10 mai 2022, 23:42 | 1095

Prezentat de Eugenia Apostu

Mai toți șoferii care ajung pe această stradă din Chișinău scrâșnesc amarnic din dinți. Numai gropi și denivelări văd oamenii care sunt nevoiți să lucreze la întreprinderile de pe strada Industrială, căci așa se numește ea. Noi am filmat dezastrul acum doi ani, și de atunci încoace, nicio schimbare.

Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite, Antonio Guterres, s-a arătat impresionat de generozitatea moldovenilor în raport cu refugiații ucraineni și a chemat comunitatea internațională să ofere sprijin financiar pentru Moldova. Declarațiile au fost făcute în cadrul vizitei de oficialului ONU la Centrul de găzduire a refugiaților de la Moldexpo, unde a discutat cu lucrătorii, dar și cu unii refugiați ucraineni.

În jur de o sută de alergători amatori, dar și profesioniști au participat la un maraton, în Parcul Valea Morilor din Chișinău, desfășurat într-un format unic. Toată lumea a alergat pentru o cauză nobilă - strângerea banilor pentru tratamentul paraliziei măduvei spinării. Maratonul ”Wings for a Life” este singura cursă din lume, în care nu se aleargă spre linia de finiş, ci, invers.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie