Jurnalul orei 15, 29 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 29 noiembrie 2022, 21:39 | 615

Prezentat de Eugenia Apostu

Mai multe persoane din Durlești au rămas blocate în propriile gospodării. Oamenii nu au acces în stradă, pentru că muncitorii, care au făcut lucrări de reparație a drumului, au uitat să taie... bordura. Autoritățile locale spun că nu au înregistrat nicio plângere. Pentru reparația străzii s-a cheltuit peste un milion de lei.

Reuniunea miniştrilor de Externe ai NATO a început astăzi la Bucureşti. Este primul eveniment de nivel înalt al NATO într-un stat de pe Flancul Estic, după declanșarea războiului ruso-ucrainean. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, prezidează reuniunea, care se va încheia miercuri cu o declaraţie comună, dar şi cu semnarea anor documente.

Riscul deconectărilor masive de la curent persistă. Din cauza posibilelor atacuri rusești, cu rachete, asupra Ucrainei, sunt posibile deconectări în toate localitățile, azi și mâine, a avertizat ministrul Infrastructurii, Andrei Spânu. Întreprinderea ”Moldelectrica” a anunțat că pentru ziua de astăzi, 29 noiembrie, nu a fost contractată întreaga cantitate a consumului de energie electrică, fiind anticipat un deficit de 74% din necesar.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie