Scrimerul japonez Ryo Miyake s-a angajat să livreze mâncare pentru serviciul Uber Eats
Sport 13 mai 2020, 16:58 | 762

În plină pandemie, un sportiv de performanță și-a pus visurile pe pauză și a ales să muncească în alt domeniu ca să câștige bani. Ryo Miyake a câștigat medalia de argint la scrimă în 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra, iar acum livrează mâncare pe bicicletă, în Tokyo. Se menține în formă și câștigă bani, fără sponsori.

Odată ce pregătirile sale pentru olimpiadă nu își mai au rostul în acest an, scrimerul japonez Ryo Miyake s-a angajat să livreze mâncare în cadrul serviciului Uber Eats din Tokyo. Astfel, sportivul își menține tonusul muscular și câștigă bani în plus pe timp de carantină. Îmbrăcat în pantalonii uniformei naționale a echipei de scrimă, Miyake traversează orașul pe bicicletă. Sportivul de performanță pedalează între restaurante și locuințele clienților ca să ducă la timp mâncarea comandată.

Jocurile Olimpice au fost amânate în martie din cauza pandemiei de COVID-19. Evenimentul este programat să aibă loc între 23 iulie și 8 august, anul viitor. Ryo Miyake a câștigat medalia de argint la scrimă în 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra. Anul acesta, sponsorii i-au propus să-l ajute financiar, însă, modest din fire, Miyake a refuzat oferta și a ales să lucreze curier pentru Uber. Acum câștigă aproape 18 dolari pe zi și reușește să se întrețină singur. Cu incertitudinea în privința Jocurilor Olimpice și fără acces la o sală de antrenament, Ryo nu știe când va ridica din nou o spadă în mână și când se va putea antrena cu un partener. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie