Meteo, 19 Decembrie
Meteo 20 decembrie 2022, 17:08 | 721

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta este asteptata vreme geroasa si minime de pana la minus 10 grade. Valorile maxime se vor situa intre 0 si plus 6 grade. Marti temperaturile vor oscila intre 0 si plus 5 grade, cerul va fi acoperit, iar meteorologii nu anunta precipitatii. Plus 3 grade se vor inregistra marti in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus 7 grade. In orasele nordice maximele vor oscila intre 0 si plus un grad, iar minimile vor indica minus 10, minus 9 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor atesta plus 5 grade, noaptea vor fi minus 5.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus un grad se va inregistra la Bucuresti si la Craiova. In mare parte innorat va fi la Iasi si Cluj, unde maximele nu vor depasi plus 2 grade. Plus 4 grade se vor atesta la Timisoara si Constanta.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona, la Madrid plus 12. Sunt anuntate precipitatii in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de plus 13, plus 12 si respectiv plus 10 grade. Plus 15 grade se vor atesta la Roma si se prevede cer variabil. La Viena va fi plus un grad. Plus 7 grade se vor atesta la Berlin. La Varsovia meteolologii anunta maxime de pana la plus 2 grade. Un grad cu minus se va inregistra la Kiev. Partial innorat va fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie