Jurnalul orei 15, 27 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 27 noiembrie 2023, 21:33 | 548

Prezentat de Călin Jucovschi

Aeroportul Internațional Chișinău și-a reluat aseară activitatea, începând cu ora 21:00. Aparatele de zbor aterizează și decolează în regim normal.

În orașul Chișinău nu au fost înregistrate ieri întreruperi ale energiei electrice. Medicii de la Institutul de Medicină Urgentă au acordat ajutor pentru cei afectați în accidente, gestionând o creștere semnificativă a numărului de pacienți tratați în această perioadă. Poliția raportează un număr considerabil de accidente.

Un bărbat a fost găsit fără suflare noaptea, pe traseu, spre satul Cruglic, raionul Criuleni. Alte două persoane au fost găsite decedate în această dimineață, într-o mașină înzăpezită, lângă satul Coșcalia, raionul Căușeni. Un om a murit, iar alți doi au fost răniți ieri, după ce o mașină a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac, în raionul Nisporeni. Peste 300 de mijloace de transport au fost tractate sau deblocate, în ultimele 24 de ore. De ajutor au avut nevoie peste 700 de persoane. Ninsoarea puternică și vântul au lăsat fără curent peste 120 de localități.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie