Meteo, 26 Martie
Meteo 26 martie 2024, 21:12 | 327

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate temperaturi de pana la plus 17 grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la minus un grad in nordul tarii. Meteorologii anunta cer variabil in toate localitatile republicii. Plus 14 grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus un grad. Temperaturile maxime vor oscila intre plus 13 si plus 14 grade in localitatile nordice, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 16 si plus 17 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. La Bucuresti si la Craiova se vor inregistra maxime de pana la plus 14 grade, se prevede cer noros in ambele localitati. Cu un grad mai rece va fi la Iasi. Plus 18 grade vor fi la Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 15 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 12 la Madrid. Se prevede cer noros in orasele Paris si Amsterdam, cu temperaturi de pana la plus 12 grade Celsius. Va ploua la Londra, maximele nu vor depasi plus 10 grade. 15 grade se vor inregistra la Roma. Se prevede cer variabil la Berlin, innorat va fi la Viena. Maxime de pana la plus 11 grade vor fi la Kiev. La Atena va fi partial insorit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie