Patrula Jurnal TV, 9 Aprilie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

”Dacă nu ai bani și ești un nimeni, riști să fii ignorat de justiție, iar escrocii să-ți fure până și ultimul bănuț”. Este concluzia unui bărbat cu dizabilități din Orhei, care visa la o mașină, pe care să o poată conduce. Ani la rând, omul a strâns bani. A găsit și persoana, care s-i aducă o mașină din Germania. Dar nu a fost să fie. Victor Lupașco a rămas și fără bani, și fără mașină. Bărbatul încearcă să-și facă dreptate, dar nici procurorii, nici polițiștii nu-l iau în serios, iar afaceristul îl hrănește cu promisiuni.

Zăpadă și lapoviță! Acest peisaj l-am văzut în această săptămână, în a doua lună de primăvară. Un autobuz școlar și mai multe autoturisme au fost tractate de salvatori, după ce au rămas blocate în nămeți, în raionul Râșcani. Circulația prin unele puncte de trecere a frontierei la Prut a fost temporar sistată, după ce în județele Botoşani, Suceava, Neamţ și Iaşi a fost emis Cod portocaliu de ninsori viscolite.

Membrii Coaliției pentru Unitate și Bunăstare vor depune o sesizare la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, după ce mai mulți deputați socialiști, în frunte cu Vlad Batrâncea, au avut la Moscova o întrevedere cu reprezentanții partidului „Rusia Unită”, controlat de Vladimir Putin. Reprezentanții CUB susțin că, prin această acțiune, deputații socialiști ar fi pasibili de „trădare de Patrie”. PSRM a calificat demersul celor de la CUB drept o ”tentativă neinspirată”.

Opinia ta contează. Comentează!