Jurnalul orei 15, 25 Iulie
Jurnalul orei 15:00 25 iulie 2022, 20:55 | 640

Prezentat de Eugenia Apostu

A început admiterea la universități! USM oferă tinerilor peste 1.800 de locuri bugetare. Cele mai solicitate facultăți sunt Economie și Drept. Mai puțini tineri optează pentru pedagogie, chiar dacă cererea pe piața muncii este foarte mare.

Autoritatea Naţională de Integritate a anulat un document emis pe 31 decembrie 2021 pe numele președintelui Curții Constituționale, Domnica Manole. Decizia din acel act a inspectorului de integritate, care a constatat o încălcare a regimului juridic al conflictelor de interese, a fost declarată ilegală.

Procurorii Anticorupție și ofițerii CNA au reluat perchezițiile în dosarul finanțării ilicite a Partidului Șor. Descinderi au loc în 100 de locații de pe întreg teritoriul țării. Potrivit surselor noastre, au fost percheziționate și mai multe mașini de lux, care aparțin unor decidenți din Partidul Șor și care au fugit din țară înainte ca procurorii să înceapă acțiunile procesuale în privința lor. Partidul Șor susține că acțiunile procurorilor sunt politice și au drept scop zădărnicirea protestelor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie