Meteo, 11 Mai
Meteo 11 mai 2023, 21:59 | 373

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 15 si plus 20 de grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la plus 3 grade in nordul tarii. Se prevede cer variabil in toate localitatile, fara precipitatii. Plus 18 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea se vor inregistra minime de pana la plus 7 grade, iar vantul va sufla din sud-est cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 15 si plus 16. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 20 de grade, pe timp de noapte vor fi plus 7, plus 8.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 17 grade se vor inregistra la Bucuresti si se prevede cer noros. In orasele Cluj, Constantta si Craiova se vor atesta plus 16 grade, cu averse la Cluj, cer variabil la Constanta si innorat la Craiova. Precipitatii sunt asteptate la Timisoara.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 22 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 19 la Madrid. Meteorologii anunta precipitatii pentru Londra si Paris, cu plus 13 si plus 15 grade. Se prevede cer variabil la Amsterdam, cu plus 21. Averse sunt prognozate la Roma. Va ploua la Viena, in mare parte insorit va fi la Berlin. Partial innorat va fi la Varsovia si la Atena. Plus 20 de grade se vor inregistra la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie