Dodon a luat-o pe arătură
Politic 20 mai 2020, 20:32 | 2885

Șeful statului, Igor Dodon o comite din nou! De această dată în nordul țării, unde în ciuda restricțiilor stabilite din cauza pandemiei, vizitează fabrici, familii cu mulți copii, vârstnici sau veterani de război. În tot acest timp, șeful statului a purtat mască doar în două cazuri.

Președintele țării a intrat din nou în gura presei în urma vizitei sale din raionul Drochia. În satul Sofia, Igor Dodon a fost pe terenurile unei întreprinderi agricole, doar că întreg cortegiul a intrat pe câmpul proaspăt arat. Lângă mașini, șeful statului era așteptat de șoferi și ofițerii Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat.

Mai mult, din imagini se vede că șeful statului nu avea nici mănuși, nici mască de protecție. Același lucru se repetă și la combinatului de produse lactate din Drochia, unde a luat cu mâinile goale o bucată de cașcaval.

Igor Dodon a vizitat și o familie din oraș, unde iarăși apare fără mască și mănuși. A fost echipat corespunzător doar când a vizitat spitalul raional și în timpul întâlnirii cu un veteran.

Președintele țării nu a ținut cont de recoamdări în contextul pandemiei, nici în timpul vizitei în raionul Glodeni. Pentru o reacție la acest subiect am sunat-o pe purtătoarea de cuvânt a președinției, Carmena Lupei. Aceasta nu ne-a răspuns însă la apel. 

Opinia ta contează. Comentează!