Meteo, 19 Septembrie
Meteo 19 septembrie 2022, 21:11 | 743

Prezentat de Felicia Jenunchi

In acasta saptamana vremea se raceste usor, astfel ca maximele nu vor depasi 20 de grade. Marti maximele vor oscila intre 16 si 20 de grade, sunt prognozate ploi slabe in localitatile nordice si centrale, in cele sudice cerul va fi noros. 18 grade se vor inregistra marti in capitala, noaptea mercurul din termometru va cobori pana la 8 grade. In localitatile nordice maximele vor oscila intre 15 si 16 grade, iar minimile vor indica 5-6 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor atesta 20 grade, noaptea vor fi 10 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. 20 de grade se vor inregistra la Bucuresti si la Constanta si va fi partial innorat. Precipitatii sunt prognozate la Cluj si la Brasov, vor fi 13 si respectiv 12 grade. Averse sunt prognozate la Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. 27 de grade se vor inregistra la Lisabona, la Madrid 31. Cerul va fi variabil la Londra si la Paris, vor fi 19 grade. 17 grade se vor inregistra la Amsterdam. La Roma va fi in mare parte insorit cu 27 de grade. Sunt asteptate precipitatii la Viena. Va ploua la Berlin. La Budapesta se vor atesta 16 grade. La Varsovia meteolologii anunta precipitatii si 14 grade. Va ploua la Kiev. Cerul va fi variabil la Ankara si la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!