Meteo, 22 Septembrie
Meteo 22 septembrie 2022, 21:28 | 833

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre 13 si 18 grade Celsius, sunt prognozate ploi slabe in localitatile nordice si cele de centru, in cele sodice cerul va fi noros. 16 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 8 grade, iar vantul va sufla cu pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 14 grade Celsius, noaptea se vor inregistra minime de 5-6 grade. In cele sudice maximele nu vor depsi 18 grade, vor fi 9-10 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 18 grade se vor inregistra la București. Meteorologii anunta averse sau precipitatii pentru orasele Iasi, Cluj si Brasov. Cate 19 grade se vor inregistra la Constanta si Craiova, iar cerul va fi variabil. 17 grade vor fi la Timisoara.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 28 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. La Londra si la Amsterdam vor fi 17 grade, sunt prognozate precipitatii. Innorat va fi la Paria. La Roma si Viena va fi insorit cu 24 si respectiv 18 grade. 17 grade se vor inregistra la Berlin, la Varsovia 14. Precipitatii sunt asteptate la Sofia, Istanbul si Kiev. Se prevede cer variabil la Ankara si Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie