Meteo, 30 Septembrie
Meteo 30 septembrie 2022, 20:12 | 843

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre 22 si 27 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil in toate localitatile, nu sunt prognozate precipitatii. 25 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 13 grade, iar vantul va sufla din sud-est cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 23 de grade Celsius, noaptea se vor inregistra minime de 10-11 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi 27 de grade, vor fi 14-15 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 29 de grade se vor inregistra la București. Cate 23 de grade anunta meterologii pentru Cluj si Timisoara, unde sunt prognozate ploi si averse. Precipitatii sunt anuntate si la Craiova.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 27 de grade vor fi la Lisabona, la Madrid 24. La Londra si la Paris sunt prognozate precipitatii, cu maxime de pana la 18-20 de grade. Maxime de pana la 16 grade vor fi la Amsterdam. Averse sunt prognozate la Roma. 17 grade vor fi la Viena, la Berlin 14. Innorat va fi la Varsovia. Insorit va fi la Ankara, in mare parte insorit la Atena. La Kiev sunt prognozate furtuni insotite de descarcari electrice.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie