Image-Description
Ronaldo, acuzat de viol: Avocații au intervenit; Ultimele detalii despre scandalul uriaș
Sport 29 septembrie 2018, 10:00 | 3157

Cristiano Ronaldo a fost acuzat de viol de către Kathryn Mayorga (34 de ani), iar nemții de la Der Spiegel au întocmit un raport despre evenimentele petrecute cu nouă ani în urmă.

O primă reacție din partea starului lusitan a venit prin intermediul avocaților, Schertz Bergmann Rechtsanwälte. Aceștia au anunțat că acuzațiile au fost publicate ilegal de germani, care vor fi dați în judecată.

”Raportul Der Spiegel este un flagrant și vom cere daune morale o sumă corespunzătoare pentru gravitatea încălcării legii. Este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor personale din ultimii ani”, a fost declarația oficială a avocaților.

Kathryn Mayorga (34 de ani) susține că a fost violată de starul lui Juventus în 2009, în Las Vegas. Ulterior, fotbalistul i-ar fi plătit 375.000 de dolari pentru ca ea să nu vorbească niciodată despre acele momente.

În timp ce cvintuplul câștigător al Balonului de Aur se apără și afirmă că actul sexual a fost consimțit de femeie, ea a spus: "El spune 99% din ce s-a întâmplat. A fost un băiat bun, mai puțin 1%".

Incidentul cu Ronaldo în prim-plan s-ar fi întâmplat chiar cu două zile înainte ca Manchester United şi Real Madrid să anunţe mutarea starului pe "Santiago Bernabeu", după o afacere de 94 de milioane de euro, în vara lui 2009.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie