Meteo, 20 Aprilie
Meteo 20 aprilie 2023, 21:37 | 303

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 10 si plus 15 grade Celsius. Se prevede cer variabil la Cahul, in celelalte localitati sunt prognozate ploi slabe. Pe timp de noapte meteorologii anunta minime de pana la plus 4 grade. Plus 13 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 8 grade, iar vantul nord-vestic va sufla moderat. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 10 si plus 11. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 15 grade, vor fi plus 8, plus 9 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la Bucuresti si sunt prognozate averse. In orasele Timisoara si Craiova se vor atesta plus 18 grade, cu averse la Craiova si cer variabil la Timisoara. Precipitatii sunt asteptate la Iasi si Brasov.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 27 la Madrid. Meteorologii anunta precipitatii la Londra si Amsterdam, cu maxime de plus 12 si plus 14 grade. Partial innorat va fi la Paris cu plus 16. Se prevede cer variabil la Roma.Senin va fi la Berlin. In mare parte insorit va fi la Varsovia si la Atena. Plus 14 grade se vor inregistra la Kiev, sunt prognozate averse.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie