O tragedie de proporții a fost evitată în Germania
Externe 24 decembrie 2019, 17:34 | 1391

O tragedie de proporții a fost evitată în Germania. 11 imigranți, care erau la un pas de a muri sufocați, au fost descoperiți într-un camion frigorific. Amănunte despre acest subiect aflați în cele ce urmează.

GERMANIA Cei 11 imigranți, originari din Afganistan, au fost descoperiți de șoferul camionului, care venea din Belgia și se îndrepta spre Turcia. El le-a povestit jurnaliștilor germani că a auzit sunete ciudate venind din partea din spate a vehiculului, așa că a hotărât să tragă pe dreapta pe o autostradă din Bavaria. Când a deschis camionul frigorific a descoperit 11 oameni, cu vârste cuprinse între 14 și 31 de ani, care erau la un pas de a se sufoca. Bărbatul a anunțat poliția și a dat asigurări că nu știa despre prezența imigranților în camionul său. Autoritățile germane au deschis o anchetă.

INDONEZIA Tragedie în Indonezia. Cel puțin 25 de oameni au murit după ce autobuzul în care se aflau a căzut de la o înălțime de 150 de metri într-o râpă din insula Sumatra. Alți 25 de oameni s-au ales cu diferite răni. Accidentul s-a produs într-o zonă abruptă şi izolată, iar din acest motiv operaţiunile de salvare au fost extrem de complicate. Poliția a deschis o anchetă și cercetează circumstanțele în care s-a produs nenorocirea. Primele concluzii înclină spre o imprudență a șoferului.

CANADA Patru seisme puternice, de mică adâncime, s-au produs în largul insulei Vancouver din vestul Canadei. Primul cutremur a avut o magnitudine de 5,2. Trei ore mai târziu, regiunea a fost zguduită de un alt seism cu o magnitudine de 5,7. Peste câteva zeci de minute, a fost resimțită o nouă mișcare tectonică, de data aceasta mai puternică, de 6 grade. A urmat la scurt timp un alt cutremur major, tot cu magnitudinea de 6, fapt ce i-a alertat pe localnici. Deocamdată, nu au fost anunțate victime sau pagube materiale. 

Opinia ta contează. Comentează!