Meteo, 13 Martie
Meteo 13 martie 2023, 20:27 | 236

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta vremea se incalzeste treptat, sunt asteptate temperaturi de pana la 17 grade Celsius. Maine, 14 martie, maximele nu vor depasi 15 grade cu plus, se prevede cer innorat, fara precipitatii. Regiunea de nord a republicii este caracterizata de maxime de pana la plus 1 grade, la sud va fi cu 3-4 grade mai cald, respectiv se vor inregistra intre plus 14 si plus 15 grade. In capitala se vor atesta plus 13 grade, noaptea minimile vor cobori pana la plus doua grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova, se prevede cer variabil. 14 grade se vor atesta la Iasi, 15 la Brasov. Insorit va fi la Constanta cu maxime de pana la plus 10 grade.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 17 la Madrid, se prevede cer variabil. Averse sunt prognozate la Londra si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 8 grade. Precipitatii sunt prognozate marti la Paris. Plus 16 grade se vor atesta la Roma. Plus 13, si respectiv plus 13 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. La Varsovia va fi in mare parte innorat. Plus 18 sunt prognozate la Atena, va fi insorit. Plus 12 grade vor fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie