Jurnalul orei 17, 21 Iulie
Jurnalul orei 17:00 21 iulie 2022, 20:06 | 829

Prezentat de Vasila Luchianu

Deputatul Partidului Șor, Marina Tauber a rămas fără imunitate. Deputații au aprobat solicitările procurorului general interimar Dumitru Robu. Asta după ce Comisia juridică numiri și imunități a aprobat ambele cereri. Marina Tauber este învinuită pe două capete de acuzare, într-un dosar în care Partidul Șor ar fi fost finanțat de o grupare criminală.

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a cerut Statelor Unite arme, pentru ca țara sa să facă față războiului declanșat de Rusia. ”Din păcate, războiul nu s-a încheiat. Teroarea continuă”, a precizat Zelenska într-un discurs înflăcărat și plin de emoție, la tribuna Congresului american.

Moscova acuză Chișinăul că ar împiedica în mod intenționat deplasarea pacificatorilor ruși în regiunea transnistreană. ”Aceste acțiuni sunt neprietenoase”, afirmă directorul Departamentului CSI al Ministerului rus de Externe, Alexei Polișciuk. Viceprim-ministrul pentru Reintegrare Oleg Serebrian nu ne-a răspuns la apel, pentru a comenta declarațiile respective.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie