Patrula Jurnal TV, 8 August

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, ar fi angajat zeci de persoane pentru a comenta pe rețelele sociale denigrator la adresa șefei statului Maia Sandu și a formațiunii pe care a fondat-o în campania pentru anticipate. O confirmă informațiile găsite în unul din calculatoarele din casa în care activau trolii atribuiți lui Platon, în posesia căruia a intrat Jurnal TV. De asemenea, au fost depistate imagini video trucate în care Maia Sandu apare alături de Ilan Șor. Imaginile au fost prezentate în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”.

Jurnal TV prezintă detalii noi din dosarul fostei Direcții nr.5 a Inspectoratului Național de Investigații. De data aceasta, vă arătăm o conversație dintre fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, și unul dintre foștii șefi de serviciu din cadrul direcției, Elena Grosu. Cei doi discută despre așa-numitele „premii” oferite în plicuri.

În timp ce noua guvernare caută metode să-l demită, procurorul general, Alexandr Stoianglo, a plecat în concediu. Până pe 13 august, el va fi înlocuit de adjunctul său Iurie Perevoznic. Imediat după alegerile parlamentare anticipate, în concediu a plecat și adjunctul procurorului general, Ruslan Popov.

Opinia ta contează. Comentează!