Jurnalul Sportiv, 29 Iunie
Sport 29 iunie 2022, 21:32 | 885

Nu a obosit să câștige nici la 41 de ani. Este vorba despre atletul Ion Luchianov care a devenit campion al României pe distanța 3000 metri cu obstacole. Concursul a avut loc la Craiova. Ion Luchianov a participat la 3 ediții ale Jocurilor Olimpice. În 2012 a intrat în top 10.

La începutul lunii iunie, Shakira și Gerard Pique s-au despărțit oficial, după 12 ani în care au format unul dintre cele mai frumoase și admirate cupluri din lume. Potrivit fostului cumnat al cântăreței din Columbia, Pique i-a cerut o sumă mare de bani Shakirei pentru a începe o nouă afacere, însă artista, la îndemnul părinților săi, a refuzat. Atunci s-a produs ruptura dintre ei, iar până la despărțire a mai fost doar un pas.

Chelsea este gata să facă și ea primul transfer din actuala perioadă de mercato, după ce rivalele din campionat, Manchester City și Liverpool, au fost deja active din această privință. După ce s-a vorbit toată vara de interesul mai multor formații de top pentru Raphinha, extrema dreapta din Brazilia a celor de la Leeds United, se pare că Chelsea urmează să aibă câștig de cauză, anunță Fabrizio Romano. Există deja un acord între cluburi pentru transferul internaționalului sud-american, iar londonezii urmează să plătească 70 de milioane de euro cu tot cu bonusuri de performanță.

Manchester United nu a reușit momentan să bifeze vreun transfer în această vară, iar fanii au început să devină nerăbdători în condițiile în care două dintre rivale, Manchester City și Liverpool, s-au întărit cu aducerile lui Erling Haaland, respectiv Darwin Nunez. Se pare că negocierile cu Barcelona pentru Frenkie de Jong au ajuns aproape de final, acum lipsind doar o înțelegere cu jucătorul în privința contractului. Un alt jucător care urmează să ajungă la United este Tyrell Malacia, un fundaș stânga de 22 de ani. Pe lângă cei doi olandezi care sunt ca și acontați, alți 5 jucători sunt pe lista trupei de pe Old Trafford.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie