Piața „Delfin” din sectorul Buiucani al capitalei se închide săptămâna viitoare
Social 4 iulie 2020, 00:14 | 19036

Piața „Delfin” din sectorul Buiucani al capitalei își sistează activitatea de săptămâna viitoare. Vânzătorii sunt revoltați că, după o perioadă de peste două luni, când au stat acasă fără un leu în buzunar, acum sunt lăsați fără un loc de muncă. Pretorul sectorului a confirmat că piața se închide. Cauza ar fi un conflict dintre câțiva chiriași, care vând mărfuri industriale, și administrația pieței. Directorul acesteia, Nicolae Dogaru, n-a vrut să discute cu echipa noastră de filmare, invocând că este ocupat. Ce spun însă comercianții vizați, aflați imediat.

Directorul Pieței „Delfin”, Nicolae Dogaru, nu a vrut să discute cu echipa noastră de filmare, invocând că este ocupat. Nici la telefon nu ne-a răspuns. Pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc, ne-a spus însă că a primit o notificare de la administrația pieței și că din 7 iulie aceasta își sistează activitatea.

Am aflat și opinia comercianților vizați.

Pretorul sectorului Buiucani a mai declarat că instituția condusă de el duce tratative cu administrația pieței pentru a păstra măcar activitatea secției alimentare, pentru ca locuitorii din zonă să poată cumpăra produse de primă necesitate, iar vânzătorii să aibă un loc de muncă. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie