Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro oferă şansa de a interpreta un rol de figuraţie
Monden 17 aprilie 2020, 21:40 | 1213

Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro le oferă admiratorilor, care vor face donaţii în beneficiul proiectului de caritate "All In Challenge", şansa de a interpreta un rol de figuraţie în următorul film al lui Martin Scorsese. Cei doi actori premiaţi cu Oscar îi încurajează pe fanii lor să sprijine proiectul care ajută persoanele afectate de COVID-19.

Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro au făcut anunțul prin intermediul unui mesaj video, publicat miercuri. DiCaprio a vorbit despre modul în care a creat America's Food Fund "pentru a ne asigura că fiecare familie în dificultate va avea acces la alimente în aceste vremuri critice". De donaţiile făcute vor beneficia asociaţiile de caritate, a precizat Robert De Niro. Oferta este reală, afirmă actorii.

Filmul "Killers Of The Flower Moon", regizat de Martin Scorsese, va avea la bază romanul omonim publicat în 2017 de jurnalistul David Grann, care descrie o anchetă demarată de FBI în urma unor crime comise în Oklahoma la începutul anilor 1920, informează deadline.com. Norocosul câştigător va avea posibilitatea de a se întâlni cu actorii şi regizorul filmului şi de a asista la premiera mondială a acestui lungmetraj, scrie AGERPRES 

Opinia ta contează. Comentează!