Meteo, 30 Martie
Meteo 30 martie 2023, 20:32 | 312

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 10 si plus 15 grade Celsius, se prevede cer noros in localitatile sudice si cele de centru, in cele nordice meteorologii anunta ploi slabe. Pe timp de noapte meteorologii anunta minime de pana la minus 2 grade. Plus 13 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus un grad, iar vantul sud-vestic va sufla cu pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 10 si plus 11. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 15 grade, vor fi plus 2, plus 3 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 19 grade se vor inregistra la Bucuresti, sunt prognozate precipitatii. In orasele Timisoara si Craiova se vor atesta 20 de grade si va fi partial innorat. Precipitatii sunt asteptate la Constanta si Brasov, cu plus 12.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 21 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 22 la Madrid. Va ploua la Londra si Amsterdam, cu maxime de plus 12 si respectiv plus 11 grade. Precipitatii sunt prognozate la Paris, plus 14 grade anunta meteorologii. Innorat va fi la Roma si la Viena, cu plus 19 si rspectiv plus 18 grade. Va ploua vineri la Berlin. Precipitatii sunt asteptate la Varsovia. In mare parte insorit va fi la Atena. Plus 11 grade se vor inregistra la Kiev, sunt asteptate averse.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie