Meteo, 9 Septembrie
Meteo 9 septembrie 2022, 21:39 | 851

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre 20 si 22 de grade Celsius si sunt prognozate ploi slabe in toate localitatile. 20 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 16 grade, va fi partial innorat, iar vantul va sufla din sud-est cu 18 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 18 grade Celsius, noaptea se vor inregistra minime de 13-14 grade. In cele sudice maximele nu vor depsi 22 de grade, vor fi 17-18 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 29 de grade se vor inregistra la București. Cate 23 de grade anunta meterologii pentru Iasi si Cluj. 24 de grade se vor atesta la Timisoara, Constanta si Brasov. Va ploua la Craiova, vor fi 28 de grade Celsius.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 29 de grade se vor inregistra la Lisabona, 34 la Madrid. La Londra se prevede cer variabil. La Pris sunt prognozate precipitatii si 22 de grade. Maxime de 21 de grade se vor inregistra la Amsterdam. Insorit va fi la Roma, maximele nu vor depasi 31 de grade. 22 de grade se vor inregistra la Viena. La Berlin vor fi furtuni insotite de descarcari electrice. Va ploua la Sofia si la Kiev. Insorit va fi la Istanbul, Ankara si Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie