Meteo, 21 Iulie
Meteo 21 iulie 2023, 20:14 | 248

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, 22 iulie, maximele termice se vor situa intre plus 27 si plus 36 de grade Celsius, meteorologii anunta averse cu descarcari electrice in toate localitatile republicii. Plus 32 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 18 grade, iar vantul va sufla din nord-vest cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 30 de grade, noaptea minimele se vor situa intre plus 15 si plus 16 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 36 de grade Celsius, vor fi plus 18, plus 20 de grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 39 de grade se vor inregistra la București, locuitorii de acolo vor avea parte de o zi cu soare. Meteorologii anunta furtuni in orasele Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov si Craiova.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 26 de grade vor fi la Lisabona, plus 34 la Madrid. La Londra si Amsterdam meteorologii anunta precipitatii, cu plus 19 si plus 20 de grade. Partial innorat va fi la Paris. 34 de grade se vor inregistra la Roma. Averse sunt progozate la Viena. Se prevede cer variabil la Berlin. Averse vor fi sambata la Varsovia. Va ploua la Kiev, iar la Atena va fi insorit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie