Jurnalul orei 19, 30 Iunie
Jurnalul orei 19:00 30 iunie 2021, 22:21 | 1575

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante știri ale zilei:

În transportul public din capitală se circulă, în zilele caniculare, ca într-o cutie metalică încinsă. Oamenii se sufocă, dau jos măștile și le reproșează autorităților că transportă pasageri în condiții inumane, fără aer condiționat.

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, a avertizat populația să se pregătească de un nou val epidemic - de data aceasta generat de tulpina indiană Delta a COVID-ului. Această tulpină este extrem de agresivă și se transmite de la omul bolnav la cel sănătos în câteva secunde.

Așa cum a anunțat anterior, avocatul Poporului a cerut astăzi Procuraturii Generale să examineze sub aspect penal acțiunile Comisiei Electorale Centrale și ale Ministerului de Externe în legătură cu deciziile vizând numărul secțiilor de votare pentru diaspora.

Un raport preliminar al observatorilor ENEMO evidențiază mai multe abateri grave sesizate în această campanie electorală. Este vorba de implicarea instituțiilor statului în campanie, utilizarea resurselor administrative și coruperea alegătorilor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie