HiSky, călătoriile în care poți avea încredere
Advertorial 1 iulie 2022, 20:30 | 1445

HiSky este compania care te ajută să îți îndeplinești visele. Fondată în 2020, aceasta a fost creata din dorința sinceră de a deveni o alternativă atractivă pe piața locală și regională, oferind celor din diaspora moldovenească șansa de a ajunge acasă direct la Chișinău rapid, sigur si avantajos.

Compania pornește la drum având la bord specialiști cu multă experiență în domeniu și o echipă tânără care împărtășește aceeași pasiune: pasiunea pentru industria aviatică.

Cinci avioane s-au alăturat flotei HiSky în mai puțin de doi ani, fiind una dintre cele mai tinere flote din regiune. Compania are baze operaționale la București, Cluj și Chișinău, operand zboruri catre cele mai importante destinatii din Europa.

HiSky este in pas cu cu ultimele trenduri culturale şi sociale şi respectă cele mai înalte standarde de siguranţă şi confort. Avansand in ritm rapid, HiSky isi propune sa devina una dintre companiile aeriene de top în ceea ce privește rețeaua de zbor, distanța și orele, pasagerii și cantitățile de marfă, flota, gama de servicii și spectrul de destinații.

Opinia ta contează. Comentează!