Jurnalul orei 15, 6 Februarie
Jurnalul orei 15:00 6 februarie 2024, 16:29 | 470

Prezentat de Călin Jucovschi

Administratorul Aeroportului Internațional Chișinău, Constantin Vozian, și-a anunțat astăzi demisia. A făcut-o în dimineața zilei, pe o rețea de socializare. Vozian nu ne-a răspuns la apeluri pentru un comentariu. În mesajul său, acesta a scris că motivele care l-au făcut să decidă plecarea de la șefia aeroportului sunt „banale”, dar în același timp „complexe”. Vozian s-a plâns pe existența anumitor „proceduri birocratice total nepotrivite unei afaceri”.

Cinci polițiști din cadrul Direcției patrulare Nord au fost reținuți astăzi pentru fapte de corupție. Cauza penală a fost pornită în baza unei bănuieli, precum că ofițeri ai Serviciului patrulare Râșcani, Dondușeni și Drochia ar fi pretins și primit bani, între 200 de lei și 1000 de euro, de la persoanele care încălcau Regulamentul circulației rutiere.

Guvernul de la București va face totul ca autoritățile de la Chișinău să-și îndeplinească obiectivele privind integrarea europeană. Asta a declarat ministrul român de Externe, Luminița Odobescu, într-o conferință de presă alături de omologul său Mihai Popșoi, care se află la Bucureşti în prima sa vizită oficială de la preluarea mandatului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie