Meteo, 6 Iulie
Meteo 6 iulie 2023, 21:14 | 495

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 24 si plus 34 de grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la plus 18 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta averse insotite de descarcari electrice. Plus 28 de grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea minimile vor cobori pana la plus 21 de grade, iar vantul va sufla din nord-vest cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 24 si plus 25. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 34 de grade, pe timp de noapte vor fi intre plus 21 si plus 23.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 32 de grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova, meteorologii anunta furtuni insotite de descarcari electrice. Cu un grad mai rece va fi la Constanta. 24 de grade se vor atesta la Cluj.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 26 de grade se vor inregistra la Lisabona, 34 la Madrid. Cerul va fi insorit la Londra si la Amsterdam, vor fi plus 28 si plus 27 de grade. 32 de grade se vor atesta la Paris, va fi in mare parte insorit. cu plus 21 de grade. Locuitorii Romei vor avea parte de o zi cu soare. Se prevede cer variabil la Viena si Berlin. 27 de grade se vor atesta la Varsovia. Insorit va fi la Atena, la Kiev sunt anuntate furtuni.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie