Patrula Jurnal TV, 16 Mai

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

A fost reținut un nou suspect în dosarul răpirii judecătorului Nicolai Ceaus. Individul a fost plasat în arest preventiv, pentru 30 de zile, în Penitenciarul nr. 13. Mascații de la ”Fulger” l-au scos pe cel încătușat din mașină și l-au dus până în sediul instanței. Pentru a nu-l scăpa din ochi, câțiva ofițeri au intrat în sala de ședință a judecătoriei. Suspectul nu a vrut să discute cu presa, acoperindu-și fața de fiecare dată când era filmat.

Tragedie la Nistru. Un bărbat din satul Răscăieți, raionul Ștefan Vodă, și-a pierdut viața în apele râului, fiind cu un consătean la prins pește. Pescarii au fost somați de grănicerii regimului separatist să se apropie de malul stâng al Nistrului. Alertați, cei doi bărbați au încercat să ajungă înot pe malul drept, dar unul dintre ei s-ar fi înecat. Potrivit Asociației Promo-LEX, la momentul producerii incidentului, pe malul stâng al Nistrului se aflau șase așa-numiți grăniceri, doi dintre care erau deja pregătiți să sară în apă pentru a reține pescarii. Poliția din Ștefan Vodă a inițiat un proces penal.

O șoferiță s-a dat în spectacol, cu înjurături nemaiauzite la adresa unui polițist. Incidentul a avut loc în satul Măgdăcești, unde agentul de patrulare a oprit-o pe femeia de la volan pentru depășirea limitei de viteză în localitate. Tensiunea a crescut alarmant când ofițerul a depistat că femeia nu avea dreptul să conducă un automobil, ci un... troleibuz. Scandalul a devenit inevitabil, cu toate emoțiile la vedere.

Opinia ta contează. Comentează!