Accident soldat cu un deces
Justiţie 3 ianuarie 2024, 20:18 | 484

Șeful unei direcții din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică a fost reținut într-un dosar privind cazul de contrabandă cu țigări și alcool etilic de la Vulcănești, care a fost identificat la sfârșitul lunii decembrie. La domiciliul omului legii au fost efectuate percheziții. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit fără suflare în locuința sa din localitatea Brezoaia, raionul Ștefan Vodă. Potrivit Inspectoratul General al Poliției, medicul legist a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului. Suspectat de comiterea infracțiunii este un bărbat 38 ani, din aceeași localitate, care a fost reținut pentru 72 ore. A fost inițiat un proces penal pentru omor intenționat. Suspectul riscă 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Nenorocirea a avut loc ieri seara în satul Vertiujeni, raionul Florești. Potrivit poliției, impactul s-a produs între o bicicletă și o motocicletă. Preliminar, polițiștii au stabilit că un tânăr de 27 de ani, care se deplasa la ghidonul unei motociclete pe drumul central, ar fi ieșit pe contrasens ciocnindu-se frontal cu o bicicletă care era condusă de un bărbat de 41 de ani. În urma impactului, ciclistul a decedat pe loc. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală.

Șeful unei direcții din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică a fost reținut într-un dosar de contrabandă cu țigări și alcool etilic de la Vulcănești. La domiciliul funcționarului au fost efectuate percheziții. În cadrul aceluiași dosar, pe 24 decembrie trecut, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații și angajații INSP au reținut un fost șef de direcție al INI și a un inspector INSP. Oamenii legii au capturat aproape două milioane de țigări și circa jumătate de tonă de alcool etilic. Ambii au fost conduși pentru audieri la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale. Aceștia sunt suspectați că ar fi parte a unui grup criminal organizat.

Opinia ta contează. Comentează!