Meteo, 9 Martie
Meteo 9 martie 2023, 20:12 | 396

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 9 si plus 14 grade Celsius, se prevede cer variabil in toate localitatile, nu sunt prognozate precipitatii. Pe timp de noapte meteorologii anunta minime de pana la plus doua grade. Plus 12 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 6 grade, iar vantul nord-vestic va sufla cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 9 si plus 10. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 14 grade, vor fi plus 6, plus 7 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 18 grade se vor inregistra la Bucuresti, meteorologii anunta averse sporadice. Cate 17 grade se vor atesta in orasele Iasi, Cluj si Craiova. 13 grade vor fi la Constanta. Precipitatii sunt prognozate la Timisoara cu plus 18.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 17 si respectiv plus 21 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 6, plus 11 si respectiv plus 4 grade. Va ploua la Roma, plus 17 grade anunta meteorologii. Precipitatii sunt prognozate la Berlin. Plus 10 grade vor fi la Varsovia. Partial innorat va fi la Ankara si la Kiev. Plus 19 grade se vor atesta la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie