Image-Description
EXCLUSIV | Astăzi, la „Secretele Puterii”, aflați a doua identitate moldovenească a lui Plahotniuc
Politic 25 noiembrie 2019, 21:38 | 3992

Nu ratați deseară, la ora 20:00, talk-show-ul „Secretele Puterii” la Jurnal TV! Veți afla, în exclusivitate, care este cea de-a doua identitate a fostului șef PD, Vladimir Plahotniuc, în RM.

Invitatul emisiunii va fi președintele Partidului Democrat, Pavel Filip. „Avem tare multe subiecte interesante de dezbătut”, spune moderatorul emisiunii, Alex Cozer.

„Tot în emisiunea din această seară va fi anunțat și invitatul de miercuri, care va fi, pentru mulți, o surpriză”, a mai spus Cozer.

Urmăriți „Secretele Puterii” în direct la Jurnal TV, de la ora 20:00, dar și LIVE pe JurnalTV.md, pe Jurnal.md, precum și pe pagina de Facebook a emisiunii.

Precizăm că informația despre dubla identitate a lui Vladimir Plahotniuc a fost dezvăluită săptămâna trecută tot la Jurnal TV de președintele Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan. Potrivit lui Moțpan, Plahotniuc ar avea alt act de identitate cu imaginea lui, dar cu alte nume, prenume, data nașterii, reședința.

Opinia ta contează. Comentează!