Patrula Jurnal TV, 4 Iulie

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

O investigație internațională a dus la demascarea unui grup bănuit de trafic de ființe umane, organizarea migrației ilegale, spălare de bani și falsificarea documentelor oficiale. Polițiștii au filat rețeaua aproape un an.

Liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, este învinuit de implicare în fabricarea dosarului ex-deputatului Baștovoi, care a făcut pușcărie în baza unei acuzații vizând comandarea unui dublu omor. În susținerea acestei ipoteze, Andrei Baștovoi a prezentat probe joi, în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV. El a ne-a adus o înregistrare audio din care se aude cum Cavcaliuc ar ghida un agent sub acoperire în pregătirea „fabulei” în acel dosar.

Pentru ca Procuratura Generală să-și restabilească credibilitatea, ar trebui acțiuni clare de curățare a instituției. De această părere este președintele Maia Sandu. Ea a declarat la Jurnal TV că a avut multe discuții cu procurorul general, căruia i-a transmis că lipsește lupta cu marea corupție. Procuratura Generală afirmă că va veni cu o reacție după încheierea campaniei electorale.

Opinia ta contează. Comentează!