Jurnalul orei 15, 30 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 30 noiembrie 2021, 18:04 | 705

Prezentat de Vasile Luchianu

Locuitorii unui bloc de pe bulevardul Moscova au intrat în panică. De câteva săptămâni încoace nu au liniște, pentru că parterul clădirii a devenit șantier, iar lucrările pentru un nou spațiu comercial zguduie toată clădirea. Oamenii spun că rezistența blocului e slăbită, iar în multe apartamente au apărut fisuri. Șeful de șantier și compania de construcție nu comentează, deocamdată.

Un judecător a fost suspendat din funcție urmare a unei solicitări adresate CSM de procurorul general interimar, Dumitru Robu. Potrivit surselor Jurnal TV, este vorba de Alexandru Gheorghieș, judecătorul Curții de Apel Bălți, reținut și cercetat penal într-un dosar pentru îmbogățire ilicită. Tot astăzi, CSM a aprobat cererea de demisie a judecătorului Curții de Apel Chișinău, Igor Mânăscurtă, care a examinat dosarul în care Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de închisoare.

Încă o persoană are statut de bănuit în dosarul adjunctului suspendat al Procuraturii Generale, Ruslan Popov. Noul bănuit ar fi participat, în calitate de complice, la îmbogățirea ilicită a lui Popov. În dosar au fost audiate până acum 14 persoane în calitate de martori, iar Procuratura susține că declarațiile lor vin să confirme învinuirea.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie