Image-Description
MAKEUP - garanția calității și originalității
Monden 5 decembrie 2019, 13:41 | 2665

Piața virtuală constituie fenomenul secolului 21, iar shopping-ul online ia amploare pe zi ce trece. Cum poți avea încredere în comerțul online și în calitatea acestuia? Să deducem cele mai importante criteriile după care ar trebui să te conduci atunci când plasezi pe site o comandă.

Pentru a fi sigur de calitatea și originalitatea achizițiilor, mai întâi de toate trebuie să te informezi amănunțit despre istoria și activitatea magazinului virtual. Citește atent regulamentul și ia în vizor recenziile clienților.

De curând în Moldova a început să-și desfășoare activitatea unul dintre cele mai mari magazine online de produse cosmetice din Europa Makeup.

MAKEUP reprezintă un distribuitor oficial de produse cosmetice 100% originale, expediate direct de la producător. Acțiunile magazinului sunt reglementate de legislația în vigoare atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și în Uniunea Europeană!

1

Sediul și depozitul principal al companiei se află în Polonia. Magazinul oferă doar produse de înaltă calitate, la prețuri avantajoase. Catalogul magazinului este divizat în 3 categorii principale: parfumerie, produse cosmetice decorative și de îngrijire. Platforma online plasează săptămânal diverse oferte și reduceri semnificative.

1

Site-ul deține peste 45 de mii de produse cosmetice, lansate de peste 100 de branduri mondiale. Remediile de îngrijire sunt potrivite pentru corp, față, păr și unghii. Selecția impresionantă de produse cosmetice decorative include: farduri, rujuri, corectoare, iluminatoare, creioane, fonduri de ten, etc. Aici poți găsi și o varietate largă de accesorii pentru păr, machiaj și baie.

Parfumeria de lux este ramificată în 3 subcategorii - apă de parfum, apă de toaletă și apă de colonie. Poți găsi atât parfumuri pentru femei, bărbați, cât și unisex, potrivite pentru orice evenimente și anotimp.

1

Care sunt factorii ce asigură siguranța comerțului online și de ce ar trebui să alegi MAKEUP pentru achiziționarea produselor beauty?

● Compania a acumulat o experiență de peste 20 de ani pe piața internațională, asigurând servicii de înaltă calitate.

● Își desfășoară activitate în peste 12 țări europene, printre care: Rusia, Bulgaria, Belarus, Ungaria, Cehia, Polonia, Italia, Slovacia, România, și Kazakhstan. Acum prezenți și în Republica Moldova.

● Livrare sigură la preț accesibil în toată Moldova, cu excepția regiunii transnistrene.

● Magazinul colaborează doar cu reprezentanții oficiali.

● Platforma online pune la dispoziție un sistem sigur de returnare.

● Pe site poți găsii produse mai ieftine ca în Duty Free ● Compania respectă standardele UE și deține certificate prevăzute de legislația europeană. Plus la toate magazinul deține propriul sistem de control.

● Politica de prețuri nu afectează calitatea asortimentului.

1

Alege calitatea, accesibilitatea și originalitatea - accesează MAKEUP. Sloganul companiei te provoacă “Be BRANDY. Be TRENDY”.

Opinia ta contează. Comentează!