Jurnalul orei 15, 20 Iunie
Jurnalul orei 15:00 20 iunie 2022, 17:04 | 288

Prezentat de Eugenia Apostu

La plaja de la Vadul lui Vodă a fost depistat vibrionul holeric. Anunțul a fost făcut de șeful Direcției generale asistență medicală și socială, Boris Gîlca, la ședința operativă de la Primărie.

Compania ”Avia Invest”, concesionara Aeroportului Internațional Chișinău, a fost amendată cu peste 31 de milioane de lei pentru că nu a executat o sancțiune din anul 2020, când a fost amendată cu 31,6 milioane de lei pentru ”abuz de poziție dominantă”. Anunțul privind aplicarea penalităților a fost făcut de Consiliul Concurenței la cinci zile de la emiterea deciziei. Deocamdată, reprezentanții ”Avia Invest” nu au venit cu o reacție la acțiunile autorităților și nici comunicatorii firmei nu au fost de găsit la telefon pentru comentarii.

Difuzarea emisiunilor de ştiri şi analize politice din Rusia va fi interzisă la sfârșitul acestei săptămâni, în Republica Moldova. Legea securității informaționale a fost promulgată de către președintele Maia Sandu. Instituțiile media, care nu se vor conforma, riscă amenzi și retragerea dreptului de a difuza publicitate.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie
LIVE