Patrula Jurnal TV, 1 August

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Individul care a ucis un tânăr cu o bară de la haltere a dat bir cu fugiții chiar în ziua în care judecătorii urmau să-i pronunțe sentința. Cazul a avut loc în luna ianuarie într-o benzinărie din Florești, când fiind beat, el l-a lovit pe un tânăr, iar acesta a murit la spital. Dosarul individului cu antecedente penale, în vârstă de 28 de ani, a ajuns pe masa magistraților luna trecută.

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Oazu Nantoi, a suferit un accident urmare a unui salt cu parașuta în Bulgaria. Acesta a reacționat pe o rețea de socializare și a spus că investigațiile suplimentare, efectuate la Chișinău, au arătat că trauma nu este foarte gravă, iar reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial.

Nici liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, anunțat în căutare, nu apare la audieri. Mai mult, el a anunțat că nu intenționează să revină în Moldova. Asta deși, recent, acesta spunea că este în drum spre casă cu familia, după ce a fost în vacanță. Luni el a menționat pe Facebook că a revenit în funcția pe care a deținut-o la o companie din străinătate.

Și fostul procuror PCCOCS, actual membru al PACE, Lilian Bacalâm, a fost depistat de ANI cu avere nejustificată în mărime de peste 835 de mii de lei. Autoritatea a cerut instanței confiscarea averii. Este vorba de un apartament pe care îl are în Chișinău, un automobil Toyota RAV-4 și bani în numerar.

Opinia ta contează. Comentează!