Meteo, 23 Septembrie
Meteo 23 septembrie 2022, 20:40 | 891

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre 13 si 18 grade Celsius si sunt prognozate ploi slabe in localitatile nordice si cele de centru, in cele sudice se prevede cer noros. 16 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 8 grade, iar vantul va sufla din nord-vest cu 18 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 14 grade Celsius, noaptea se vor inregistra minime de 5-6 grade. In cele sudice maximele nu vor depasi 18 grade, vor fi 9-10 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 21 de grade se vor inregistra la București. Cate 16 grade anunta meterologii pentru Iasi si Cluj. La Timisoara si la Constanta se vor atesta 19 grade Celsius si va fi in mare parte innorat. Averse sunt prognozate la Brasov.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 23 de grade vor fi la Lisabona, la Madrid cu un grad mai cald. La Londra si la Paris sunt prognozate precipitatii, cu maxime de pana la 16-17 grade. Va ploua la Amsterdam. Innorat va fi la Roma, Viena si Berlin, se vor atesta 26, 19 si respectiv 16 grade. Insorit va fi la Ankara si Atena. La Kiev sunt progozate precipitatii, se vor atesta 12 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie