Jurnalul orei 15, 15 Februarie
Jurnalul orei 15:00 13 februarie 2024, 17:08 | 579

Prezentat de Vasile Luchianu

Protestul agricultorilor continuă și astăzi. Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră transmit că, la această oră, accesul vehiculelor către și dinspre postul vamal Leușeni este blocat de fermieri. Între timp, ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea, spune că îi așteaptă pe fermieri la discuții la sediul instituției.

Serviciul Fiscal de Stat a decis blocarea fondurilor și resurselor economice deținute de patru persoane, printre acestea fiind Ilan Șor și Veacesav Platon. Decizia a avut la bază sesizarea unei bănci comerciale privind faptul că cei vizați sunt subiecți ai restricțiilor internaționale.

Mai mulți foști angajați ai Grădinii Zoologice critică acțiunile administratorul interimar al întreprinderii și susțin că lichidarea funcțiilor a dus la concedieri nejustificate, care vor provoca pierderi de peste jumătate de milion de lei. Aceștia spun că optimizarea anunțată de administrator nu a adus niciun beneficiu întreprinderii, ci s-a transformat într-o adevărată hărțuire a muncitorilor. De partea cealaltă, reprezentanții Primăriei Chișinău susțin că activitatea noului director este una corectă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie