Jurnalul orei 19, 20 Februarie
Jurnalul orei 19:00 20 februarie 2024, 21:07 | 801

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Polițista de 22 de ani, care a urcat beată la volan și a provocat un accident rutier în orașul Sângera, soldat cu un deces, va sta patru ani după gratii. Ce spune mama femeii, care și-a pierdut viața, aflați imediat!

2. Al doilea dosar penal pe numele fostului șef al întreprinderii Calea Ferată din Moldova, Iurie Topală, a fost trimis în judecată. Acesta riscă până la trei ani de închisoare. Ce învinuiri i se aduc lui Topală și cu ce sumă ar fi prejudiciat statul, vă spunem la știri.

3. Autoritățile ruse au anunțat că trupul neînsuflețit al lui Alexei Navalnîi a fost trimis pentru o examinare chimică, proces care va dura 14 zile și că deocamdată nu vor preda corpul rudelor. Familia lui Navalnîi îl acuză pe Putin că l-a ucis pe opozant în închisoare prin otrăvire.

4. Agricultorii vor putea accesa, începând cu ziua de 1 martie, un credit de până la o jumătate de milion de lei la condiții avantajoase. Promisiunea a fost făcută de premierul Dorin Recean în cadrul întâlnirii de astăzi cu un grup de fermieri.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie