Chicu: Nu mi-am cerut scuze de la UE
Politic 19 noiembrie 2019, 20:29 | 2561

Prim-ministrul Ion Chicu spune că nu și-a prezentat scuzele în fața ambasadorului Uniunii Europene la Chișinău pentru că i-a criticat luna trecută pe unii foști oficiali ai UE. Asta chiar dacă din pozele publicate pe site-ul Guvernului după întrevederea lui Chicu cu Peter Michalko se vede că șeful Delegației Uniunii Europene n-a fost tocmai jovial în timpul întâlnirii cu premierul de la Chișinău.

Guvernul a publicat aseară un comunicat despre întâlnirea noului premier cu ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova. În text se arată că Peter Michalko a primit asigurări că dezvoltarea dialogului cu Uniunea Europeană rămâne o prioritate pentru Guvernul de la Chișinău. Potrivit sursei, Michalko i-a răspuns lui Chicu că Uniunea Europeană urmărește cu mare atenție acțiunile Executivului de la Chișinău, inclusiv reformele în sectorul justiției.

Amintim că Ion Chicu a scris într-o postare pe Facebook, la 17 octombrie curent, că foști oficiali europeni precum Stefan Fule sau Dirk Schuebel POARTĂ VINA PENTRU DEZASTRUL ÎN CARE A AJUNS ȚARA. 

Opinia ta contează. Comentează!