Meteo, 7 Noiembrie
Meteo 8 noiembrie 2022, 00:27 | 1054

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vremea se raceste in aceasta saptamana, valorile maximele se vor situa intre 11 si 16 grade. Marti temperaturile vor oscila intre 10 si 15 grade, se prevede cer noros in toate localitatile si nu se prevad precipitatii. 13 grade se vor inregistra marti in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 5 grade. In orasele nordice maximele vor oscila intre 10 si 12 grade, iar minimile vor indica 1-3 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor atesta 15 grade, noaptea vor fi 6 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. 18 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova si va fi partial innorat. 13 grade se vor atesta la Iasi, Cluj si Brasov. La Brasov sunt prognozate averse sporadice. Se prevede cer variabil la Timisoara si Constanta.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. 19 grade se vor inregistra la Lisabona, la Madrid 17. Sunt prognozate precipitatii la Londra cu maxime de pana la 14 grade. Innorat va fi la Paris, la Amsterdam se prevede cer variabil. In mare parte insorit va fi la Roma si la Viena, cu 22 si respectiv 13 grade. 16 grade se vor atesta la Berlin. La Varsovia meteolologii anunta maxime de pana la 14 grade. Averse sporadice sunt asteptate la Kiev. Insorit va fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie