Jurnalul orei 19, 25 Martie
Jurnalul orei 19:00 25 martie 2022, 21:40 | 1521

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Prețul unei călătorii cu troleibuzul și autobuzul în Chișinău ar urma să crească până la șase lei. Este tariful de referință pe care autoritățile locale intenționează să-l impună în timpul apropiat. Soluția mai ieftină este abonamentul pentru trei luni sau jumătate de an.

Ambasadorul Republicii Moldova a fost convocat astăzi la Ministerul rus de Externe în legătură cu un protest anti-război organizat joi în fața Ambasadei Ruse din Chișinău. Într-o notă transmisă diplomatului moldovean, sloganul „Nu războiului!” este considerat „ofensiv și inacceptabil” de către Rusia.

O ucraineancă de 70 de ani din Mariupol a reușit să se refugieze în Moldova după ce ocupanții ruși i-au bombardat casa. Femeia a reușit să ia cu sine doar o bucată de tencuială ca amintire. Prin ce a trecut până a călca pe pământ moldovenesc.

Incendierea vegetației uscate în această perioadă devine o problemă care amenință nu doar bunurile, dar și viața oamenilor. Focul a mistuit șase mii 55 de hectare într-o singură zi, iar o femeie care a dat foc ierbii a ars de vie. Autoritățile vor mări amenzile.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie