Meteo, 13 Decembrie
Meteo 13 decembrie 2022, 21:22 | 813

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri maximele vor oscila intre plus 0 si plus 4 grade, cerul va fi acoperit in toate localitatile republicii. Plus doua grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus doua grade, vantul va sufla din nord-vest cu 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele vor oscila intre minus unu si zero grade, minimile se vor situa intre minus 6 si minus 4 grade. La Cahul si Comrat se vor atesta plus 4 grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la minus 1 grad. Minus doua grade pe timp de noapte se vor atesta la Causeni.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Vor fi plus 4 grade la Bucuresti si la Timisoara. Cate 3 grade se vor inregistra in orasele Brasov si Craiova, unde cerul va fi variabil. Plus un gard va fi la Iasi si la Cluj. Partial innorat va fi la Constanta.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. plus 17 grade vor fi la Lisabona, la Madrid plus 14 si sunt anuntate precipitatii. Se prevede cer variabil la Londra si Amsterdam cu plus 3 si respectiv plus doua grade. Sunt asteptate precipitatii sub forma de ploaie si zapada la Paris. Va ploua la Roma. Innorat va fi la Berlin. Maximele nu vor depasi minus 4 grade la Varsovia, sunt asteptate ninsori. Precipitatii vor fi la Ankara. Minus 4 grade se vor inregistra la Kiev. Averse sunt prognozate la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie