Premierul Ion Chicu este păzit cu serviete și umbrele antiglonț
Politic 10 decembrie 2019, 20:11 | 2691

Integritatea corporală a premierul Ion Chicu este păzită bine. În jurul lui sunt bodyguarzi echipați cu serviete și umbrele antiglonț, fără de care nu ieșeau în stradă, până nu demult, Vladimir Plahotniuc, Andrian Candu sau Pavel Filip. Imaginile cu Ion Chicu în deplină securitate au fost făcute publice pe internet. Explicația premierului este una: toți prim-miniștrii au același tratament din partea serviciului respectiv.

La sfârșitul săptămânii trecute, Ion Chicu a fost surprins înconjurat de mulți bodyguarzi cu serviete și umbrele antiglonț. Prim-ministrul era într-o vizită la Colegiul de inginerie din raionul Strășeni. Potrivit lui Chicu, el nu este nici primul, și nici ultimul, care a fost însoțit de pază.

Serviciul de Protecție și Pază de Stat a răspuns printr-un comunicat de presă.

Amintim că la o săptămână de la învestirea în funcție a lui Ion Chicu, drumul din preajma casei lui, din Durlești, a intrat în febra reparaților. Lucrările au început pe 18 noiembrie, cu implicarea angajaților de la „Exdrupo”. Echipa noastră de filmare a mers la fața locului, însă accesul spre drumul reparat și spre casa premierului ne-a fost restricționat de către angajații Serviciul de Protecție și Pază de Stat. 

Opinia ta contează. Comentează!